avelsarbeteT på Hreyfing Islandshästcenter – ”hingstar i världsklass och kvalitativ seminverksamhet”.

Vi vänder oss till stoägare som vill betäcka sitt sto. Både hingstar stationerade hos oss, från övriga Sverige samt Europa används för att få tillgång till det bästa avelsmaterialet.

Seminstationen består av en avelsanläggning med bra lösningar för både hingstar, ston och föl. Anläggningen är vackert belägen i hjärtat av Östergötland, i ett öppet landskap med Göta kanal i förgrunden.

Vi erbjuder ett utbud av eftertraktade topphingstar av yttersta världsklass. Alla hingstar är utvalda baserade på en kombination av prestationsegenskaper, temperament och ridegenskaper. Vår vision är att kunna erbjuda svenska stoägare kvalitetshingstar genom vårt samarbete med utländska hingsthållare.

Hos oss arbetar veterinär, seminassistent och medarbetare mot ett gemensamt mål – att ditt sto ska bli dräktigt!

Kompetens i kombination med kvalitet ger dig och ditt sto bästa chansen att lyckas i avelsarbetet. Personligt omhändertagande för dig som lämnar ditt sto för betäckning hos oss är vår största prioritet. Tydlighet, tillit och trygghet i samarbete med vårt team är den känsla vi vill lämna hos våra kunder. Vi lovar dig personlig service, kvalitet och omtanke.

Vi fokuserar på att ditt sto ska få bästa möjliga omvårdnad och hennes välbefinnande är alltid vår prioritet.